Sanne Troelsgaard kåret til årets spiller

0
970
Sanne Troelsgaard i kamp for Skovbakken.
Sanne Troelsgaard i kamp for Skovbakken.

3F Ligaens topscorer Sanne Troelsgaard, der spiller i Skovbakken, er kåret til årets spiller af Spillerforeningen. Hun fik prisen overrakt lørdag aften i lufthavnen i Kastrup, hvor hun sammen med 19 andre spillere fra landsholdet var på vej til en træningsturnering i Brasilien.

“Det er et dejligt skulderklap at få efter en fin sæson,” sagde hun til DR Sporten, som deltog i prisoverrækkelsen.

Det er medlemmerne af spillerforeningen, der har peget på Sanne Troelsgaard, og det betyder meget for den 23-årige angriber, der skiftede fra Brøndby til Skovbakken i sommer.

“Jeg er stolt over, at det både er mine med- og modspillere, der står bag kåringen. Det betyder meget for mig, at også mine modspillere synes, at jeg har fortjent prisen,” sagde Sanne Troelsgaard, som har haft en imponerende halvsæson med hele 29 fuldtræffere for Skovbakken, heraf 24 i 3F Ligaen.

Spillerforeningens pris er blevet uddelt siden 2000. Tidligere modtagere er Cathrine Paaske Sørensen, der er løbet med prisen to gange, Merete Pedersen, Katrine Pedersen, Mariann Gajhede Knudsen samt Line Røddik, som fik æren sidste år.

Læs FODBOLD FOR PIGERs interview med Sanne Troelsgaard her: “Vi kan spille med om guldet”