U15: BSV vandt KIES Cup 2011

0
1370
Foto: Kjeld Rasmussen, BSV
Fotos: Kjeld Rasmussen, BSV

Boldklubben Søllerød Vedbæks (BSVs) bedste U15-piger var en tand bedre end modstanderne, da holdet søndag dystede mod tre andre klubber ved KIES Cup 2011, som arrangeres af Københavns Idrætsefterskole.

BSV spillede 2-2 mod Allerød, vandt 2-0 over Himmelev og tabte 1-2 til HIK/b93/Skjold. Dermed sluttede holdet med fire point, hvilket var samme pointtal som de øvrige hold. Men takket være en bedre målscore blev BSV vinder.

De lyseblå fra Søllerød Vedbæk havde tre nye spillere fra Sundby med til stævnet. Den ene, Frida Christiansen, scorede sit debutmål for BSV. Frida er sammen med en anden af de nye Sundby-spillere, Fatma, med på DBUs U14-samling for Østsjælland, hvor de spiller sammen med to af deres nye holdkammerater, Amalie Toft Lausbak og Emeli Lynggaard.