Danmark fik uafgjort mod Italien

1
1155

Det danske kvindelandshold var bagud to gange men fik uafgjort 2-2, da holdet søndag eftermiddag mødte Italien i den træningsturnering i Brasilien, som holdet lige nu deltager i.

Danmark startede meget nervøst og kom bag ud 1-0 efter fire minutter, en stilling der holdt til pausen:

”Danskerne virkede rystende nervøse og specielt i det bagerste forsvar var den gal. Bolden blev flere gange – helt unødvendigt – spillet tilbage til den danske keeper, og i det 4. minut gik det galt. Ved en tilbagelægning kom Tine Cederkvist i vanskeligheder og dommeren dømte straffe, som Alice Parisi omsatte til en føring på 0-1,” skriver www.3f.dk/fodbold fra kampen.

I 2. halvleg fik Danmark et straffe, som Line Røddik scorede på. Danmark havde derefter en god periode, men italienerne var effektive på deres få chancer, og i det 76. minut blev det 2-1 til de blå på et mål af Domenichetti. Danmark kæmpede dog videre, og i det sidste minut lykkedes det Pernille Harder at sikre det ene point, da hun blev spillet fri i venstre side og bankede den ind til 2-2.

Danmark møder i næste kamp de brasilianske værter, som blandt andet tæller verdens bedste kvindelige fodboldspiller, Martha da Silva.

Læs også: Danmark slog Chile 4-0

1 COMMENT