3F: Taastrup får ny træner

0
1061
Michael Juul. Foto: Taastrup FC
Michael Juul. Foto: Taastrup FC

Taastrup FCs succesfulde 3F-ligatræner Michael Skjold Hansen har meddelt klubben, at han stopper af familiære årsager. Det skriver klubben på sin hjemmeside. I stedet er der er indgået en etårig aftale med den 44-årige Michael Juul, der til daglig arbejder som konsulent i DBU Sjælland.

 Michael Juul har en A-trænerlicens og har tidligere været bl.a. målmandstræner, talentchef og sportschef. Han har også en fortid som divisionsspiller i Slagelse BI, hvor han nåede 62 1. divisionskampe.

Den nye træner får den hidtidige assistenttræner som Ole Ryg som assistent. Sammen bliver deres vigtigste opgave at sikre overlevelse i 3F-ligaen, hvor Taastrup FC lige nu er nummer syv med 12 point .

Taastrup FC benytter trænerskiftet til at sige Michael Skjold Hansen tak for indsatsen. Det var under ham, at klubben på den københavnske vestegn sikrede sig oprykning til den bedste danske række:

”Taastrup FC og truppen ser frem til det nye spændende samarbejde, og ønsker samtidig afgående cheftræner, Michael Skjold Hansen, held og lykke, og håber at det er “på gensyn i klubben” snarere end “farvel”,” skriver klubben på sin hjemmeside.