Se navnene: U19-landsholdet samles i Ikast

0
1114
Julie Trustrup Jensen, Brøndby.
Julie Trustrup Jensen, Brøndby.

Det er to store og spændende opgaver, der skal arbejdes frem mod, når U19-landsholdet mødes til årets første landsholdssamling den 27.-29. januar i Ikast.

Forude venter især den 2. EM-kvalifikationsrunde, som spilles i Serbien 29. marts til 6. april. Her skal de danske U19-kvinder spille mod stærke nationer som Schweiz, Serbien og Irland. Men også den kommende 4-nationers-turnering i La Manga i Spanien den 2.-10. marts tegner spændende. Her gælder tre andre stærke nationer, hhv. England, Holland og Norge.

U19-landstræner Søren Randa-Bolt har ifølge 3f.dk/fodbold udtaget disse 20 spillere til samlingen i Ikast:

Caroline Fahnøe, Brøndby IF, Julie Trustrup Jensen, Brøndby IF, Mie Leth Jans, Brøndby IF, Katrine Østergaard Larsen, BSF, Caroline Rask, Fortuna Hjørring, Marie-Louise Knudsen, Fortuna Hjørring, Trine Jensen, Fortuna Hjørring, Anne Kristoffersen, Horsens SIK, Camilla Andersen, Horsens SIK, Christina Bovbjerg, IK Skovbakken, Luna Nørgaard Gewitz, IK Skovbakken, Carola Reusing Schneider, KoldingQ, Karoline Lykkebo Nielsen, KoldingQ, Nikoline Løvgren Frandsen, KoldingQ, Rikke Ilkjær, KoldingQ, Karoline Smidt Nielsen, OB, Maria Lindblad Christensen, Team Viborg, Pernille Fosskov Madsen, Team Viborg, Stine Ballisager Pedersen, Team Viborg og Simone Holm Larsen, Vejle BK.

U19 landsholdet mødes fredag formiddag og samme dag er der træning. Lørdag spiller de en træningskamp mod et drengehold fra AGF. Kampen spilles lørdag 18.00 på Stadome i Ikast. Søndag er der igen træning inden spillerne sent søndag eftermiddag rejser hjem.

Ikast er i øvrigt også samlingssted for U16- og U17-landsholdene, som mødes ugen forinden. Her er i alt 45 spillere udtaget. Du kan se listen over spillerne her.