Stort skolestævne skal få flere piger til at spille fodbold i Hillerød

0
781
Det er 14. år i træk, at HGI arrangerer Novo Nordisk Skolestævne. Foto fra HGI
Det er 14. år i træk, at HGI arrangerer Novo Nordisk Skolestævne. Foto fra HGI

Samtlige piger i 0.-6. klasse i Hillerød Kommunes skoler har fået en invitation: Det er HGI Damefodbold, som inviterer til fodboldstævnet ”Novo Nordisk Skolestævne” i de to første weekender i marts.

Det er gratis at deltage, og tilbuddet gælder alle piger, uanset om de allerede spiller i en klub eller aldrig har prøvet at sparke til en fodbold før.

”Det er en enestående mulighed for pigerne til at prøve fornøjelsen ved at spille fodbold og tilmed sammen med sine klassekammerater,” lyder det i invitationen til Novo Nordisk Skolestævne.

Det er 14. år i træk, at HGI arrangerer skolestævnet. Formålet er i sidste ende at få flere piger til at spille fodbold, forklarer John Bjørn Olsen fra HGI Damefodbold.

”Tiltrækning og fastholdelse af en stor bredde i klubben helt fra bunden er en forudsætning for, at vi kan lykkes med vores elitesatsning,” siger han.

Novo Nordiske Skolestævne spilles over fire dage på Hillerødholmskolen. Lørdag den 3. marts gælder det 0. klasse og søndag den  4. marts spiller 1.-2. klasse. Ugen efter fortsættes med  3.- 4. klasse lørdag den 10. marts, og 5.- 6. klasse søndag den 11. marts.

Der spilles kampe af syv minutter og alle hold er garanteret minimum tre kampe. Hvert hold må bestå af fire-otte spillere, hvoraf der må være fire på banen ad gangen.

Tilmelding til stævnet kan ske her.

Foto: HGI