3F: Brøndby fik 1-1 mod svenskere i træningskamp

0
744
Lise Munk, her i en kamp mod OB, scorede i lørdagens træningskamp.

Brøndbys topscorer Lise Munk stod for Brøndbys enlige mål, da de danske mestre lørdag spillede 1-1 ude mod svenske Kristiansstad DFF i en træningskamp.

Lise Munk udlignede to minutter før pausen, da hun udnyttede et perfekt indlæg fra Theresa Nielsen, som lagde bolden over til bagerste stolpe.

”Munken” burde dog have bragt Brøndby foran allerede tidligt i kampen, hvor hun blev spillet helt fri ved venstre stolpe. Her kiksede afslutningen dog for den danske landsholdsangriber, og i stedet var det Kristiansstad, som efter 26 minutter kom på 1-0.

Brøndby brugte kampen til at give hele holdet spilletid, så alle fik cirka 60 minutter på banen. Det betød også, at Mia Brogaard, som har været væk fra topfodbold i en længere periode på grund af barsel, fik sin første kamp i Brøndby-trøjen siden juni 2010.

”Og det var absolut ikke til at se, at der havde været mere end halvandet års pause fra topfodbolden,” skriver klubben på sin hjemmeside, hvor der også er stor ros til holdets yngste kræfter:

”Brøndby IF forsøgte opgøret igennem rigtig mange forskellige kombinationer og udskiftninger, og faktisk endte det gæstende mandskab med at spille de sidste 45 minutter med de tre U18 spillere på banen, uden at det overhovedet kunne ses,” lyder det.

Brøndby spiller næste træningskamp på søndag den 28. januar kl. 11, hvor modstanderen er svenske Limhamn.