Marie Bjerg med til Algarve Cup

0
1551
Marie Bjerg
Marie Bjerg

Endnu en Skovbakkenspiller er kommet med i truppen til A-landsholdet, som 29. februar til 7. marts spiller Algarve Cup. Det er den 23-årige forsvarsspiller Marie Bjerg, som er den femte Skovbakkenspiller, der skal med til Portugal.

Det var dog et større puslespil der er skulle gå, før Marie Bjerg kunne sige ja til at tage med landsholdet, beretter www.3f.dk/fodbold. Marie skulle nemlig have fri for medicinstudiet, og det krævede en indsats overfor Aarhus Universitet af både Team Danmark og Marie selv:

”I efteråret måtte jeg give afkald på Marie, fordi studiet og landsholdsfodbolden ikke kunne gå op i en højere enhed. Det ser det heldigvis ud til at kunne nu,” siger landstræner Kenneth Heiner-Møller til 3f.dk/fodbold.

Landstræneren har længe ønsket at få Marie Bjerg med, siger han.

”Hun har fysik og hurtighed i verdensklasse, hun er kompromisløs i sit spil, og så er hun blevet væsentlig bedre i sin omgang med bolden,” siger han til www.3f.dk/fodbold