Ministævne med verdensklasse-spillere i Brøndby

0
1072
Marta da Silva, som onsdag skrev kontrakt med Tyresö FF, er med i Brøndby. Foto: slottstudion.se
Marta da Silva, som onsdag skrev kontrakt med Tyresö FF, er med i Brøndby. Foto: slottstudion.se

OPDATERET: Det er kvindelige fodboldspillere fra den absolutte topklasse, som i de kommende dage kan opleves på fodboldbanerne i Brøndby.

Den danske mesterklub har fredag-søndag  arrangeret en minitræningsturnering med Skovbakken og de to svenske ligahold Tyresö FF og Vittsjö GIK, og både de danske og svenske hold tæller stribevis af landsholds- og klassespillere.

Det største navn er ubetinget Marta da Silva, som onsdag underskrev en to-årig kontrakt med Tyresö FF. Men den 25-årige  brasilianske superstjerne, som fem gange er kåret til verdens bedste fodboldspiller, er bare en af flere stjerner i den ambitiøse Stockholm-klub, som også har danske Line Røddik Hansen på holdet. Nye navne er landsholdsspillerne Lisa Dahlkvist og Caroline Seger samt den spanske storspiller Veronica Boquete, og Tyresö FF tæller i forvejen spillere som Johanna Frisk og den hollandske angriber Kirsten van de Ven.

Vittsjö GIK er oprykker til Damallsvenskan og har en trup af mere ukendte navne. Men holdet har i vinterpausen forstærket sig med den hollandske landsholdsmålmand Loes Geurts og den new zealandske landsholdsspiller Kirsty Yallop.

Træningsturneringen starter fredag kl. 18, hvor Brøndby IF møder Tyresö FF og Skovbakken møder Vittsjö GIK. Lørdag kl. 17 spiller Tyresö så mod Skovbakken, og søndag kl. 11 sluttes af med opgøret Vittsjö-Brøndby.

De fire hold møder op med disse trupper:

Brøndby IF: 1. Stina Lykke, 2. Mie Jans, 4. Signe Andersen, 5. Cecilie Sandvej, 6. Julie Trustrup, 7. Malene Olsen, 8. Theresa Nielsen, 9. Nanna Christiansen, 10. Camilla Kur, 11. Julie Jydahl, 14. Aivi Luik, 18. Anna Olsen, 19. Kristina Kragh, 20. Anja Thorsen, 21. Emma Madsen, 22. Camilla Andersen, 23. Lise Munk, 24. Annah Senyondwa, 26. Michelle Heyman og 30. Mia Brogaard

 Skovbakken IK: 1 Mia Kjærsgaard-Andersen, 2. Marie Bjerg, 4. Luna Gewitz, 5. Marie Tvilum, 6. Louise Christensen, 7. Sif Rykær, 8. Louise Kristiansen, 9. Pernille Harder, 10. Nadia Nadim, 11. Katrine Korsgaard, 12. Cecilie Nadden, 13. Sanne Troelsgaard, 14. Christina Bovbjerg, 15. Tina Thychosen, 16. Sissel Ravn, 17. Sofie Junge, 18. Malene Bjerg, 19. Carina Johansen, 20. Line Godrum, 21. Mia Ellegaard, 22. Nanna Johansen og 23. Josefine Høgh

 Tyresö FF: 1. Jessica Höglander, 2. Karin Lissel, 3. Johanna Frisk, 5. Line Røddik, 6. Lisa Dahlkvist, 7. Elaine Moura, 8. Lisa Klinga, 9. Madde Edlund, 10. Jennifer Engelrud, 11. Kirsten van de Ven, 14. Pauline Hammarlund, 15. Helén Eke, 16. Emilia Appelqvist, 17. Caroline Seger, 18. Lisa Grönborg, 19. Maja Åström, 20. Annica Svensson, 21. Carola Söberg, 23. Linda Sembrant, 40. Veronica Boquete og 100. Marta da Silva

 Vittsjö GIK: 1. Sonja Fransson, 2. Madelaine Nygren-Bonnier, 6. Emma Kullberg, 7. Louise Andersson, 8. Ida Ohlsson, 10. Johanna Andersson, 12. Nathalia Nilsson, 13. Charlotte Bergstrand, 15. Malin Bornander, 18. Vlora Bajraktaraj, 19. Emma Unkuri, 20. Erika Martinsson, 21. Malin Winqvist, 22. Sandra Adolfsson, 23. Josefine Mårtensson, 24. Kirsty Yallop og 25. Loes Guerts.

Læs også: Marta da Silva: Jeg vil skrive et nyt kapitel med Tyresö FF