Sådan spiller Danmark ved Algarve Cup

0
757

Viceverdensmestrene fra USA bliver første møde for det danske kvindelandshold, når Algarve Cup sparkes i gang på den portugisiske solkyst 29. februar. Danmark er i pulje med USA, Norge og verdensmestrene fra Japan, og de danske kvinder skal i kamp på disse dage:

Onsdag den 29. februar kl. 17: USA – Danmark (spillested: Lagos)

Fredag den 2. marts kl. 12.10: Danmark – Japan (spillested: Parchal)

Mandag den 5. marts kl. 14.10: Norge – Danmark (spillested: Ferreiras)

Efter puljekampenen spilles en placeringskamp den 7. marts.

Danmark har tidligere gjort det godt ved Algarve Cup, som er en træningsturnering, der samler en række verdens stærkeste kvindenationer. Sidste år blev det dog til en skuffende sjetteplads, men tidligere har Danmark hentet to sølvmedaljer og en bronzemedalje, og efter den flotte andenplads ved firenationers-turneringen i Brasilien i december, satser Danmark på igen i år at levere et godt resultat ved Algarve Cup.

Læs også: Her er truppen til Algarve Cup

Se web-tv: USA tester formen mod New Zealand