Skovbakken fik lussing af svensk tophold

0
924
Marta da Silva scorede sit første mål for Tyresö, da hun gjorde det til 3-0. Foto. Steen Trolle
Marta da Silva scorede sit første mål for Tyresö, da hun gjorde det til 3-0. Foto. Steen Trolle

Det blev til et nederlag på hele 7-0, da Skovbakken lørdag aften testede formen mod det svenske storhold Tyresö FF ved en minitræningsturnering i Brøndby.

Tyresö’s nyeste stjerneindkøb, brasilianeren Marta da Silva, scorede en enkelt gang, men det var især et andet nyindkøb, spanske Veronica Bouchete, som imponerede på kunstgræsbanerne i Brøndby.

Den spanske angriber var en konstant trussel, og hun scorede tre gange i storsejren, hvor de øvrige mål blev scoret af Linda Sembrant, Madelaine Edlund, Lisa Dahlkvist og Caroline Seger. De to sidste er også nye i Tyresö FF, som har satset stort forud for 2012-sæsonen, hvor målet er at både svensk guld og en topplacering i Champions League.

Skovbakken var godt med de første 25-30 minutter, men efter Lisa Dahlkvists scoring til 1-0 efter en halv times spil, satte svenskerne sig mere og mere på kampen, og i 2. halvleg blev Skovbakken i perioder løbet over ende af Stockholm-klubben.

Tyresö spillede fredag sin første kamp i minitræningsturneringen, hvor det blev til 0-0 mod Brøndby. Skovbakken tabte fredag 2-1 til den anden svenske deltager, Vittsjö GIK, som Brøndby møder søndag kl. 11 i mini-træningsturneringens sidste kamp.

Læs reaktioner fra kampen her på siden senere.

 

Tyresös nye spanske angriber Veronica Bouchet scorede tre gange.