Svensk succestræner skal hjælpe B93-HIK-Skjold Pigefodbold

0
1354
Martin Sjögren - skal dele ud af sine erfaringer fra Sveriges bedste kvindehold.
Martin Sjögren - skal dele ud af sine erfaringer fra Sveriges bedste kvindehold. Foto fra B93-HIK-Skjold

Martin Sjögren, som har stået i spidsen for de sidste to års svenske mesterhold LdB FC Malmø, skal dele ud af sine trænererfaringer til det nye københavnske klubsamarbejde mellem pigeafdelingerne i B93, HIK og Skjold.

Martin Sjögren, der blev kåret til årets kvindetræner i Sverige i 2010, har sagt ja til at hjælpe B93-HIK-Skjold Pigefodbold med at skabe en slagkraftig organisation, som klubsamarbejdet skriver på sin hjemmeside.

Martin Sjögren starter i uge 8, og her skal han bistå klubben med ”opgaver af både sportslig, organisatorisk, strukturel og økonomisk karakter”. Han vil være til stede under træninger men skal især fungere som coach for trænerne i B93-HIK-Skjold Pigefodbold.

Martin Sjögren stoppede som træner i LdB FC Malmö, efter at klubben for andet år i træk var blevet kåret til svenske mestre. Siden har han holdt en pustepause, som B93-HIK-Skjold skriver, men nu er batterierne ladet op og succestræneren, der bor i Malmø, er klar til at bruge noget af den nye energi  på den anden side af sundet.

Se en cool video med Martin Sjögren og LdB FC Malmø her.