TV2 Sport sender live fra Brøndby-Lyon

0
838
Brøndby kvalificerede sig til kvartfinalen efter sejr over Torres fra Italien. Foto: John Jessen Hansen
Brøndby kvalificerede sig til kvartfinalen efter sejr over Torres fra Italien. Foto: John Jessen Hansen

Når Brøndby spiller returopgør mod Olympique Lyonnais i kvartfinalen i kvindernes Champions League, så kan kampen opleves live på TV2 Sport. 

Brøndby IFs formand Per Bjerregaard fik fredag en aftale i hus, som er den første af sin slags indenfor dansk kvindefodbold. Hidtil er tv-signalet til kvindekampe blevet solgt via DBU, men denne gang er det lykkedes at lande en tv-aftale uden hjælp fra fodboldforbundet. Det skyldes et stort benarbejde af Brøndbys formand, skriver klubben på sine hjemmeside.

”Forhåbentlig er det blot en af mange fremtidige transmissioner som kan komme i stand for de danske kvindeklubber,” skriver klubben.

Kampen på Brøndby Stadion er indtil videre programsat til onsdag den 21. marts kl. 18.30. Ugen forinden møder de to hold hinanden i Lyon, og denne kamp bliver også tv-transmitteret. Franskmændene har solgt rettighederne til kampen til Eurosport, som sender direkte.