Christina Ørntoft løbetræner igen: Jeg er klar til sommer

0
1442
Christina Ørntoft har smilet fremme - hun kan snart begynde at træne med bold igen.
Christina Ørntoft har smilet fremme - hun kan snart begynde at træne med bold igen.

Hun må stadig se til fra sidelinjen, men LdB FC Malmøs danske forsvarsspiller Christina Ørntoft kan så småt se en ende på sin langvarige skadespause. Hun blev opereret i slutningen af september og for nylig kunne ”Carlos” for første gang trække i træningstøjet siden den skæbnesvangre augustsøndag, hvor hun fik revet korsbåndet over til en træning i Malmø.

”Det ser ud til at jeg er tilbage igen til sommer. Jeg er begyndt at løbetræne, og jeg skal snart til at sparke lidt til en bold og prøve at lave nogle afleveringer, og så må vi se hvordan det går,” siger Christina Ørntoft, da FODBOLD FOR PIGER møder landsholdsforsvareren ved lørdagens træningskamp mellem Malmø og hendes gamle klub, Ballerup-Skovlunde Fodbold.

”Det  var hårdt i starten at skulle kigge på, men nu har jeg har efterhånden vænnet mig til det – bortset fra at det er så koldt… Men jeg ville selvfølgelig rigtig gerne have spillet mod min gamle klub” smiler Christina Ørntoft, mens en tophue og vinterfrakke forsøger at holde de otte minusgrader, som kampen spilles i, på afstand.

Malmø kæmper lige nu med store økonomiske problemer. Ifølge svenske aviser er klubben på randen af konkurs, fordi den  har mistet store sponsorindtægter, efter at et uheld tvang klubben til at fjerne en række bandereklamer. Men krisesnakken er ikke noget der påvirker spillerne, siger Christina Ørntoft:

”Vi har fået afkræftet lidt fra klubbens ledelse, at det skulle være så slemt, som det er blevet beskrevet i pressen. Så jeg er ikke så bekymret, og de øvrige spillere er heller ikke, og vi kan jo heller ikke gøre så meget,” siger Christina Ørntoft.

26-årige Ørntoft har kontrakt med Malmø til udgangen af 2013. Ved siden af sin fodboldkarriere læser hun idræt på Københavns Universitet, og skaden har givet mere tid til studierne.

”Men jeg ville nu hellere bruge tiden på fodbold,” smiler Christina Ørntoft, som på grund af skaden blandt andet går glip af Malmøs to kvartfinalekampe i Champions League mod tyske Frankfurt.

Christina Ørntoft ser til fra sidelinjen under lørdagens træningskamp i Skovlunde.