Brøndby-træner: Lyon er Europas bedste klubhold

0
746
Cheftræner Peer Lisdorf, Brøndby.
Cheftræner Peer Lisdorf, Brøndby.

Lyon er Europas bedste klubhold. Det erklærer Brøndbys cheftræner Peer Lisdorf, efter at Brøndby onsdag aften blev kørt over med 4-0 af de tidobbelte franske mestre  i den første af to kvartfinaler i kvindernes Champions League.

”Det var hårdt, men det var lærerigt. Spillerne gjorde hvad de kunne, men vi må bare acceptere, at vi var oppe imod et virkelig godt hold,” sagde Peer Lisdorf til uefa.com efter kampen.

Han tilføjede dog, at Brøndby i perioder gjorde Lyon lidt for gode:

”Vi spillede ikke så godt, som jeg havde håbet vi kunne. Vi får dem til at se lidt for gode ud, fordi vi giver dem for meget plads og kommer til at stå for langt tilbage på banen,” sagde Peer Lisdorf.

Brøndby-forsvarer Theresa Nielsen var også imponeret over det franske tophold:

”De er virkelig gode. Jeg tror det er den hårdest kamp, vi  har spillet. Vi mødte Potsdam for to år siden, og de var også gode, men Lyon virker lige en tand bedre. De er lynhurtige over hele banen og fik os til at løbe og løbe efter bolden, hvilket vi ikke er vant til,” sagde Theresa Nielsen til uefa.com.

Læs også: Nedtur for Brøndby i Champions League