Nedtur for Brøndby i Champions League

0
861

Det bliver i den grad op ad bakke, når Brøndby i næste uge møder Olympique Lyonnais i returkampen i kvartfinalen i kvindernes Champions League.

Onsdag aften tabte Brøndby 4-0 på udebane til de tidobbelte franske mestre, og dermed skal der noget nær et mirakel til i næste uges returkamp, hvis Brøndby skal videre til semifinalen.

Aftenens kamp blev fra start til slut domineret af Lyon. Franskmændene kom foran allerede efter otte minutter på et mål af Camilie Abily, der udnyttede et oplæg af svenske Lotta Schelin. Samme Schelin lagde op til 2-0-scoringen, som Sonia Bompastor stod for. Et kvarter inde i anden halvleg gjorde Lara Dickenmann det til 3-0, og endelig blev det til 4-0 efter 71 minutter på et mål af Louisa Necib.

Brøndby havde et par muligheder i slutningen af kampen. Ifølge 3f.dk/fodbold kæmpede Brøndby bravt i slutminutterne for det udebanemål, som ville kunne få stor betydning i returkampen. Australske Michelle Heyman havde blandt andet et skud, der ramte trekantsammenføjningen et kvarter før tid. Men tættere på et mål kom Brøndby ikke.

Brøndby spiller returkamp onsdag den 21. marts kl. 18.30.