Tre juniorspillere fik debut i Brøndby-sejr

0
769
Chirine Lamti, her i søndagens U18-træningskamp mod Frederiksværk, fik debut på 3F Ligaholdet.
Chirine Lamti, her i søndagens U18-træningskamp mod Frederiksværk, fik debut på 3F Ligaholdet.

Tre U18-spillere fik deres første chance på Brøndbys 3F Ligahold, da holdet tirsdag aften storsejrede i en træningskamp mod Taastrups 3F Ligahold.

Forsvarsspilleren Caroline Fahnøe, midtbanespilleren Chirine Lamti og målmanden Josefine Alberts fik alle spilletid i kampen, hvor Brøndby vandt hele 7-0 trods fraværet af syv stamspillere, der er med landsholdet til Algarve Cup.

Australske Aivi Luik scorede allerede efter 38 sekunder, og den chokstart kom Taastrup aldrig rigtig over. Kristine Kragh gjorde det til 2-0 efter ni minutter, Camilla Kur gjorde det til 3-0 og inden pausefløjtet scorede Aivi Luik for anden gang til 4-0. I anden halvleg blev det til 5-0 på mål af Mie Jans, 6-0 på mål af Mia Brogaard go 7-0 af Camilla Kur.

Brøndby spiller endnu en træningskamp den 10. marts mod Kristianstad FF, inden det for alvor går løs den 14. marts, når Danmarksmestrene skal spille den første af to kvartfinalekampe i Champions League mod Olympique Lyonnais.