DBU søger pigehold til stor streetfodbold-turnering

0
695
Foto fra sidste års DBU Street Challenge.
Foto fra sidste års DBU Street Challenge.

For andet år i træk afholder DBU deres officielle Streetfodbold turnering, DBU Street Challenge. Turneringen er for både piger og drenge, men hvor det går forrygende med tilmeldinger på drengesiden, håber man derimod på endnu flere tilmeldinger fra pigehold.

Af Simon Stjerne Hansen

Fodbold er efterhånden meget mere end blot 22 drenge eller piger med en bold på en græsplæne på det lokale idrætsanlæg. DBU har de senere år skudt en masse nye tiltag i gang for at gøre det endnu sjovere at spille fodbold. Et af disse tiltag er den årlige streetfodboldturnering, DBU Street Challenge. En turnering for U15- og U18- piger og drenge. Turneringen spilles i 15 forskellige byer rundt omkring i landet og afsluttes med et stort finalestævne den 30. juni på Rådhuspladsen i København.

Der spilles fire mod fire på en mindre bane med bander, og der kan tilmeldes op til syv spillere pr. hold. Under stævnet vil der være flere forskellige gratis fodboldaktiviteter, som kan benyttes til at udfordre sine venner i de forskellige sjove fodboldlege. Samtidig vil der være fuld knald på under hele stævnet med DJ’s der spiller nutidens største hits fra The Voice.

Der er godt gang i tilmeldingerne til dette års DBU Street Challenge. Man håber dog at endnu flere pigehold tilmelder sig rundt omkring i Danmark, således at man kan have mere ligevægt i fordelingen mellem drenge og piger.

Det koster 350 kroner at tilmelde et hold til DBU Street Challenge. Du kan tilmelde dit hold og læse meget mere om turneringen ved at klikke ind på www.dbu.dk/street, eller du kan følge turneringen på Facebook på www.facebook.com/dbustreet.