Fortuna på andenpladsen igen efter storsejr over BSF

0
696
Chi-Chi Igbo stod for det ene af Fortunas seks mål, der alle blev sat ind i første halvleg. Arkivfoto

Fortuna Hjørring spillede sig søndag tilbage på andenpladsen i 3F Ligaen med en storsejr på 6-0 hjemme over BSF.

Nordjyderne måtte i sidste uge se sig overhalet af Skovbakken, men da Skovbakken søndag tabte 2-0 hjemme til topholdet Brøndby, så er Fortuna Hjørring nu ét point foran Skovbakken. Fortuna har 43 point, mens Skovbakken har 42. Brøndby er alene i front med 49.

Weekendens runde skærpede spændingen om den fjerde og sidste slutspilsplads i 3F Ligaen. OB var foran 2-0 mod Team Viborg, men satte føringen over styr i de sidste minutter. Dermed har OB og BSF begge 25 point på fjerde- og femtepladsen før sidste runde i grundspillet, som spilles i næste weekend.

I de øvrige kampe blev det til en sikker 4-1 sejr til KoldingQ ude over Vejle, mens Taastrup FC slog SønderjydskE 3-0.