U18 DM: Brøndby og Horsens delte point i topkamp

0
720
Camilla Andersen rykker sig fri og udligner til 1-1.
Camilla Andersen rykker sig fri og udligner til 1-1.

Der var chancer til mere, men det sluttede 1-1, da Brøndby og Horsens SIK søndag spillede topkamp i U18 DM-ligaen. Brøndby fører ligaen foran Horsens, og søndagens opgør understregede, at der er tale om to tophold, der begge kan løbe med guldet i U18 DM-ligaen.

Brøndby var bedst i starten og slutningen af kampen, men midtvejs i kampen havde Horsens et par stærke perioder, og begge hold havde chancerne, der kunne have sikret de tre point. Brøndby havde et skud på overliggeren i slutningen af kampen, og kort efter ramte Horsens trekantsammenføjningen i den modsatte ende.

1-1!

”Kigger man over hele kampen, så er uafgjort et fair resultat. Men 2-2 eller 3-3 havde været mere passende,” siger Horsens SIKs cheftræner JP Nielsen til FODBOLD FOR PIGER.

”Jeg er tilfreds med vores indsats i dele af kampen, som i sær i første halvleg foregik på et superhøjt niveau. I løbet af anden halvleg kommer vi desværre til at tøve lidt. Her ville jeg gerne have haft spillerne til at presse Brøndby højere oppe på banen, end de fik gjort. Men det spiller nok ind, at der står meget på spil og at det er vores første kamp,” siger JP Nielsen.

Brøndby: Fantastisk kamp

Brøndbys træner Rene Nielsen kalder opgøret ”en fantastisk fodboldkamp på et meget højt niveau”:

Amalie Thestrup forsøger et gennembrud.

”Jeg synes, at vi får vist, at det er de to bedste hold i ligaen. Kampen spilles i meget højere tempo, end det er normalt for U18 DM-ligaen, og spillerne formår rent teknisk at være med i det høje tempo. Hvis vi spillede 3F Liga, så ville disse hold være nummer fire og fem i ligaen,” mener Rene Nielsen, som i lighed med sin trænerkollega i Horsens finder resultatet retfærdigt:

”Ja, vi sidder vel på en halvdel hver. Når jeg alligevel ikke er tilfreds med resultatet, så er det fordi jeg synes, at vi kommer frem til flere chancer end Horsens,” siger Rene Nielsen.

Brøndby kom foran efter 13 minutter på et mål af Louise Ringsing efterhjørnespark. 27 minutter senere bragte Horsens’ topscorer Camilla Andersen balance i regnskabet, da hun rykkede ind i feltet og scorede sikkert til 1-1.

Resultatet betyder, at Brøndby er på førstepladsen med 33 point, mens Horsens har 27 point på andenpladsen. Næsby er på tredjepladsen med 26 point.

Se flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

RESULTATER FRA WEEKENDENS RUNDE I U18 DM:

  • Lø 14/4 OB-Skovbakken 1-0 
  • Lø 14/4 Varde-BSF 0-3 
  • Lø 14/4 Vejle-Thisted FC
  • Sø 15/4 Brøndby-Horsens SIK
  • Sø 15/4 Team Viborg-KoldingQ 0-4 
  • Sø 15/4 Fortuna Hjørring-Næsby 0-2