U18 DM: Trænerne tror på guld til Brøndby

0
763
Brøndby slog mandag KoldingQ og er nu oppe på 10 sejre i 13 kampe. Foto: Steen Trolle
Brøndby slog mandag KoldingQ og er nu oppe på 10 sejre i 13 kampe. Foto: Steen Trolle

Brøndby er storfavorit til at vinde U18 DM-ligaen i 2012. FODBOLD FOR PIGER har spurgt alle U18 DM-trænerne om deres favorit til guldet, og næsten alle peger i en retning: Mod Brøndby, som lige nu fører rækken med 32 point efter 13 kampe.

”De har det ældste og bedste hold”. ”Deres offensive og direkte spillestil er svær at modstå”. ”De har den bedste trup og spiller flot fodbold”. Sådan lyder nogle af trænerudsagnene om Brøndby, der har vundet 10 af sine 13 kampe.

Kun BSFs træner John Froman gætter på en anden DM-vinder. Han tror, at Horsens i sidste ende vil overhale Brøndby, som i stedet er Fromans sølvfavorit.

På tredjepladsen byder BSF-træneren både på Thisted FC og KoldingQ, og i det hele taget er der enighed om, at mange hold kan blande sig i medaljekampen. Årets U18 DM-liga er nemlig utroligt tæt, mener trænerne:

”BSF og Fortuna Hjørring har alle dygtige hold, som SKAL spille med om DM, og Horsens er dygtige til at skabe resultater, så de er helt klart også inde i billedet. Thisted og os selv er outsidere. Men alle kan slå alle i den her række,” som Næsby Boldklubs træner Morten Christiansen siger.

FODBOLD FOR PIGER har foreløbig fået svar fra 11 ud af 12 trænere. Optakt med de enkelte klubber kan læses her – optakt om Horsens SIK, Varde og Fortuna Hjørring er dog endnu ikke bragt:

Vejle vil væk fra sidstepladsen

Thisted styrer mod top 3 til næste år

Næsbys mål er top 6

Team Viborg vil have flere spillere på landsholdet

Brøndby tror på guldet

OB vil spille mere direkte

Skovbakkens unge hold vil styrke pasningsspillet

Ung BSF-trup vil i top 3 til næste år

KoldingQ har fokus på udvikling af spillere

Horsens SIK har fokus på offensiven

Varde IF går efter mindst 10 point