U19-landsholdet tabte til Serbien

0
1057

Et stærkt spillede Serbien slog mandag de danske U19-kvinder med 4-2 ved den EM-kvalifikationsturnering, som lige nu spilles i Serbien.

Nederlaget betyder, at danskerne nu skal håbe på Schweizisk sejr over Serbien og dansk sejr over Irland i sidste spillerunde torsdag, hvis Danmark skal sikre sig direkte kvalifikation til sommerens EM-slutrunde i Tyrkiet.

Serbien sad på spillet og scorede to gange allerede tidligt i kampen, og selv om danskerne efterhånden fik bedre styr på sit spil, var serberne bedst i det meste af kampen. To mål af Camilla Andersen før og efter pausen bragte ganske vist balance i regnskabet, men kort efter scorede Serbien til 3-2 og mod slutningen af kampen blev det til yderligere en serbisk scoring.

”Serbien var bedre end os i dag. Deres individualister gjorde en forskel, og når vi samtidig begår en række personlige fejl, så bliver man straffet. Set med de positive briller så scorer vores angriber Camilla Andersen igen to mål i dag, men desværre var det ikke nok,” sagde U19-kvindelandsholdstræner Søren Randa-Boldt efter kampen til dbu.dk.

Danmark vandt sin første kamp i turneringen mod Schweiz i lørdags. En sejr torsdag over Irland kan derfor stadig sikre EM-billetten, hvis Schweiz samtidig slår Serbien i sin sidste kamp.

Kampen mod Irland spilles torsdag kl. 15.00.

Læs også: U19-landsholdet slog Schweiz 3-0