Brøndby-træner: Vi tænker ikke på guldet på lørdag

0
788
Jubel efter en scoring i Champions League. Måske kan Brøndby juble over DM-guldet på lørdag.
Jubel efter en scoring i Champions League. Måske kan Brøndby juble over DM-guldet på lørdag.

Hvis alting flasker sig for Brøndbys 3F kvinder i næste runde af slutspillet, så kan Brøndby allerede lørdag stå som vindere af det danske mesterskab.

Det ved de uden tvivl alt om på Vestegnen, men Brøndbys træner Peer Lisdorf gør alt hvad han kan for at lægge låg på guldsnakken forud for lørdagens hjemmekamp mod Skovbakken.

Cheftræner Peer Lisdorf.

”Den slags skal man holde sig fra at tale om, for ellers mister man fokus i forhold til den næste opgave. Vi har smidt stillingen ud af hovedet og fokuserer på de næste træningspas og på forberedelserne til kampen mod Skovbakken,” siger Peer Lisdorf.

Brøndby har 33 point med tre runder tilbage af slutspillet, og hvis Brøndby vinder eller får uafgjort mod Skovbakken på lørdag og Fortuna samtidig taber sin hjemmekamp mod BSF, vil Brøndby være umulig at hente for forfølgerne. Men i stedet for at spekulere i det scenarie, nøjes Peer Lisdorf med at glæde sig over de hidtidige præstationer i slutspillet.

”Jeg ville da være et skarn, hvis jeg ikke er tilfreds. Som jeg sagde til spillerne forleden: Hvis man i januar havde spurgt os, om vi midt i maj ville være tilfredse med at være i pokalfinalen og føre slutspillet, så ville svaret selvfølgelig være ja. Vi har fået syv ud af ni mulige point i slutspillet, så det er da svært ikke at være optimistisk,” siger Peer Lisdorf.

“Skovbakken kan spille frigjort”

Skovbakken kommer med fornyet optimisme til Brøndby efter weekendens 2-1-sejr over Fortuna Hjørring. Peer Lisdorf ser derfor frem til at møde et tændt Skovbakken-hold med ny tro på tingene:

”Skovbakken talte tidligere meget om at gå efter mesterskabet og champions league. Det gør de ikke længere, og det virker som om, at det har taget lidt af presset fra spillerne, så de kan spille mere frigjort og mere afstresset nu. Det skal vi selvfølgelig være opmærksomme på, og så skal vi ellers fokusere på vores eget spil,” siger Peer Lisdorf, som kun ser ud til at skulle undvære australske Aivi Luik, der har problemer med baglåret.

”Ellers er de øvrige spillere til disposition, og vi vil derfor prøve at fordele ressourcerne lidt, så vi ikke slider for meget på enkelte spillere i den sidste fase i slutspillet,” siger Peer Lisdorf.

STILLINGEN I SLUTSPILLET FØR TREDJESIDSTE RUNDE

  • 1 Brøndby 33 point
  • 2 Fortuna Hjørring  27 point
  • 3 Skovbakken 26 point
  • 4 BSF 17 point