Hillerød inviterer U13-talenter til træning

0
838
Fredagstræningen er både et tilbud til HGIs egne U13-spillere og til talenter fra andre klubber.
Fredagstræningen er både et tilbud til HGIs egne U13-spillere og til talenter fra andre klubber.

Dygtige U13-piger fra Nordsjælland, som gerne vil blive endnu bedre, har fået en ny mulighed i Hillerød.

Det er Hillerød GI Damefodbold, som hver fredag inviterer til træning for særligt talentfulde U13-piger. Træningen består af teknisk træning og er en del af Pigetalentcenter Nordsjælland, som Hillerød Damefodbold har etableret for at styrke talentudviklingen og samarbejdet med andre klubber i regionen.

”Det er målsætningen med Pigetalentcenter Nordsjælland at fastholde og udvikle spillere i Nordsjælland til nationalt topniveau. Vi har ambitioner om at skabe relationer, udvikle og udfordre spillere, trænere og omgivelser i regionen på højeste niveau,” forklarer HGI i en pressemeddelelse.

Det er HGIs egne trænere, der skal stå for fredagstræningen, men fra tid til anden vil træningen blive krydret med spændende gæstetrænere udefra. Træningen foregår fredag kl. 17-18.30 på Hillerød Stadion, Selskovvej 76, 3400 Hillerød. Tilmelding kan ske via sport@hgi-damefodbold.dk.