Julie Rydahl med mod Tjekkiet

0
2355
Julie Rydahl-Bukh. Foto: BIF
Julie Rydahl-Bukh. Foto: BIF

Brøndbys Julie Rydahl-Bukh er tilbage på landsholdet efter mere end et halvt års fravær på grund af en skade. Hun er med i den trup, som landstræner Kenneth Heiner Møller har udtaget til den kommende EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet, der spilles 20. juni i Vejle.

“Julie har vist et utrolig højt niveau i de seneste kampe i slutspillet for Brøndby, så jeg var slet ikke i tvivl om, at hun skulle med,” siger landstræner Kenneth Heiner-Møller til 3f.dk/fodbold.

Landstræneren har også udtaget Fortuna Hjørrings Kristine “Krissen” Pedersen, som også har været skaet i en længere periode:

“Krissen har været en afgørende indskifter for os i en del kampe, og samtidig bliver kantspillet afgørende i kampen mod Tjekkiet. Derfor er det vigtigt, at vi har flere muligheder på de positioner,” siger landstræneren til 3f.dk/fodbold.

Foruden 18 A-landsholdsspillere har Kenneth Heiner-Møller valgt at hente fire U23-landsholdsspillere  med til landsholdssamlingen, som starter 15. juni og foruden EM-kampen byder på en træningskamp mod U19-landsholdet. De fire U23-spillere er Mia Kristensen fra Fortuna Hjørring, Simone Boye og Nanna Larsen fra BSF og Cecilie Sandvej fra Brøndby IF.