Så starter slaget om at undgå nedrykning fra 3F Ligaen

0
706
KoldingQ vandt det seneste opgør mod Taastrup FC med 5-1. Foto: KoldingQ
KoldingQ vandt det seneste opgør mod Taastrup FC med 5-1. Foto: KoldingQ

Lørdag eftermiddag skydes slaget om at undgå nedrykning i gang i 3F Ligaen. Det sker, når KoldingQ og Taastrup FC spiller den første af weekendens tre kampe i kvalifikationsspillet mellem 3F Ligaens seks nederste hold. De to øvrige kampe spilles søndag, hvor OB møder SønderjyskE og Vejle tager imod Team Viborg.

To hold rykker ned og lige nu kan næsten alle hold risikere at stå med sorteper, når sæsonen slutter til juni. Holdene har fået halvdelen af deres point med fra grundspillet, og kun OB ser ud til at være fri af nedrykningsfaren med 13 point, mens SønderjyskE med bare et point allerede ligner en nedrykker. De øvrige hold har 7-9 point og kan derfor komme i farezonen, hvis de ikke får skrabet tilstrækkelig med point sammen i de kommende fem runder, hvor alle hold møder hinanden.

I lørdagens kamp ser KoldingQ på forhånd ud til at være favorit efter at have slået netop Team Viborg med 5-1 for to uger siden. Men på KoldingQs egen hjemmeside gør man sig ingen illusioner om, at det bliver let at slå Taastrup FC igen:

”5-1 var ikke et resultat, som afspejler kampens forløb. I store dele af kampen var Taastrup faktisk det flottest spillende fodboldhold, men  de måtte også erkende, at hvis man ikke kender sin besøgelsestid, når chancerne kommer, så er det svært at vinde fodboldkampe (…)Der er ingen tvivl om, at det bliver hårdt arbejde lørdag eftermiddag, og vi skal spille op til vores bedste, hvis vi skal tage 3 vigtige points med fra banen,” lyder det.

Kampene i kvalifikations- og slutspillet i 3F Ligaen kan følges direkte på Live Update.

Læs også: Skovbakken-Brøndby live på Kanalsport