Damallsvenskan: Storsejr til Malmø

0
749
Anja Mittag.
Anja Mittag.

De forsvarende svenske mestre LdB Fc Malmö, som har danske Katrine Veje og Christina Ørntoft i truppen, sparkede sig onsdag op på førstepladsen i Damallsvenskan med en kæmpesejr over det tidligere storhold Umeå.

7-1 lød hjemmesejren på, og Malmøs nyeste stjerneindkøb, den tyske angriber Anja Mittag, scorede fire af målene. Hun er dermed ny topscorer i Damallsvenskan med syv mål og Mittag fortsætter dermed stimen fra Tyskland, hvor den 26-årige angriber nåede at score 130 mål i 193 kampe for Turbine Potsdam, inden hun skiftede til LdB Fc Malmö i vinterpausen.

”Jeg havde hørt meget om Umeå på forhånd, men de må have haft en dårlig dag,” sagde hun efterfølgende til svenskfotboll.se

LdB FC Malmö fører nu ligaen med ni point foran Tyresö, Gøteborg og Vittsjö, der også har ni point.