Skadesramt Fortuna håber på ”lille mirakel” før Brøndbykamp

0
699
Fortunaspillerne jubler efter en scoring i søndagens 5-1-sejr over BSF.
Fortunaspillerne jubler efter en scoring i søndagens 5-1-sejr over BSF.

Fortuna Hjørring er så hårdt ramt af skader, at cheftræner Jakob Borup håber på et mindre mirakel før lørdagens afgørende kamp i slutspillet mod topholdet Brøndby.

Det siger han til 3f.dk/fodbold, som lister mandskabssituationen i den nordjyske klub op: Chi-chi Igbo, Kristine Pedersen, Tiffany Weimer og Janne Madsen er alle på skadeslisten, og Fortuna har samtidig har sagt farvel til Kim Carroll og en amerikansk keeper.

”Situationen er lige nu, at jeg kun har 12 spillere, der kan sendes på banen, og det får naturligvis indflydelse på vores chance for at vinde mesterskabet,” siger han forud for Brøndbykampen.

Han vurderer, at kampens udfald formentlig vil afgøre mesterskabet:

”Hvis man skal se positivt på det, så er vi kommet tættere og tættere på Brøndby i løbet af de tre kampe, men får vi ikke point på lørdag, ja så er mesterskabet nok desværre afgjort,” siger han til 3f.dk/fodbold.

Brøndby er også skadesramt før kampen. Landsholdsspilleren Theresa Nielsen er ude med ledbåndsproblemer, mens Anja Thorsen, der var syg til søndagens kamp mod Skovbakken, ventes at blive klar.

Brøndby fører slutspillet med 29 point foran Fortuna, der har 26 point.

Lørdagens kamp sendes direkte på Kanal Sport.