1200 piger til fodboldstævne i BonBon-Land

0
1230
Næsten 1200 fodboldpiger mødes søndag i BonBon-Land. Foto: BonBon-Land

 

Næsten 1200 fodboldpiger mødes søndag i BonBon-Land. Foto: BonBon-Land

”Det er biiip sjovt at spille fodbold”. Under den overskrift mødes næsten 1200 fodboldpiger på søndag i forlystelsesparken BonBon-Land på Sydsjælland.

Her vil de dyste mod hinanden i et fodboldstævne om formiddagen, og derefter vil de om eftermiddagen slå sig løs i forlystelsesparken, der er berømt for sine hundeprutter og mågeklatter.

BonBon-Land Pigecup er blevet til i samarbejde med DBU Sjælland, og der har været run på stævnet, som blev fuldt booket op i løbet af bare tre uger. Derfor besluttede arrangørerne at udvide stævnet fra 130 til 155 hold, så det samlede deltagerantal nu løber op i 1160 spillere.

“Pigefodbolden er den hurtigst voksende idrætsgren i Danmark pt og det er en udvikling som BonBon-Land håber at kunne støtte op omkring, ved at bidrage med en lille form for belønning til de mange aktive piger og invitere dem en tur i parken. Jo mere tiltrækning der er ved pigefodbolden – jo flere unge piger vil selvfølgelig være med og det er godt både for pigerne og for fodbolden som helhed,” siger Peter Bak-Larsen, Salgs- og Marketingchef i BonBon-Land, i en pressemeddelelse.