B1913 forlænger med cheftræner

0
769
Helge Thomsen er klar til endnu en periode som cheftræner for B1913s bedste kvinder.
Helge Thomsen er klar til endnu en periode som cheftræner for B1913s bedste kvinder.

B1913 og cheftræner Helge Thomsen har ikke overraskende valgt at forlænge samarbejdet. B1913 bliver det ene af to nye hold i 3F Ligaen, og Helge Thomsen får en stor del af æren for, at det er lykkedes at bringe holdet fra Odense op i landets bedste række. Derfor har klubben ”uden tøven og med stor glæde” valgt at forlænge kontrakten med cheftræneren, skriver B1913 på sin hjemmeside.

”Helge har gennem de sidste tre år bevist, at han har det der skal til for at udvikle B 1913 på kvindesiden. Vi er gået fra at være en klub i god udvikling til at være en klub der har stabiliseret sig indenfor kvindefodbold og hvor vi har en trænerstab af meget høj kvalitet. Og det er netop her, at vi ser frugten af Helges vedholdende arbejde. Helges mandskabsbehandling og evne til kommunikation med ledelsen, medtrænere og ikke mindst spillerne har bragt os dertil, hvor vi er i dag,” siger klubbens sportschef Finn Brodersen på hjemmesiden.

Helge Thomsen glæder sig over opbakningen fra klubbens ledelse:

”Min motivation er udvikling, så det er helt afgørende for mig, at der i klubben er god opbakning, engagement og vilje til at gå et skridt længere – igen,” siger han.

Udover forlængelsen med Helge Thomsen har B1913 styrket trænerstaben ved at tilknytte den erfarne træner Jan Illum, der tidligere har været i Årslev og OB.

B1913 sluttede i øvrigt sæsonen lørdag med at tabe 3-0 hjemme til Skjold. Dermed slutter holdet med 35 point og en 2. plads i 1. division, mens Skjold vinder 1. division med 38 point.

Læs også: Succestræner stopper i Skjold: “Det er møghamrende ærgerligt”