U17-landsholdet til EM: Søndag med træning, fotos og pooltur

0
724
U17-landsholdet under træningen ved UEFAs hovedkvarter i Nyon i Schweiz. Foto: DBU
U17-landsholdet under træningen ved UEFAs hovedkvarter i Nyon i Schweiz. Foto: DBU

Halvanden times træning, dommermøde og fotosession. Sådan lød en del af søndagens program for U17-landsholdet, som lige nu er i træningslejr i Schweiz, hvor de forbereder sig på EM-semifinalen på tirsdag mod Tyskland.

DBU har lavet en særlig side på nettet, hvor man kan følge både U17- og U19-landsholdet under deres EM-slutrunder, og her finder man blandt meget andet en dagbog fra EM-lejren i Nyon i Schweiz. Her kan man om dagens program læse, at pigerne i dag fik udleveret deres nye kamptrøjer, som er forsynet med spillernavn og at de var til møde med en dommerrepræsentant, som orienterede om dommernes retningslinier og fokus under EM.  Desuden stod den på taktisk møde, på en pooltur og på afslapning.

På DBU-siden kan man også få en præsentation af spillerne på U17-landsholdet. Her kan du få mange forskellige detaljer om spillerne, f.eks. om deres yndlingssang i omklædningsrummet, favorit-tv-program og livret. Du kan f.eks. læse at Amalie Thestrup er vild med sushi og ”Desperate Housewiwes”, at Sarah Dyrehauge elsker at bage og at Mille Jefsen er medlem af SF Ungdom.

Du kan se siden her.

Du kan se webtv-indslag fra EM-lejren her.

U17-pigerne varmer op til en let gang træning efter landingen i Schweiz lørdag. Foto: DBU