Brøndby-sejr på 4-0 i pokalfinalen

0
926
Brøndbyspillerne fejrer pokalen med champagnesprøjt. Foto: Rene Holm
Brøndbyspillerne fejrer pokalen med champagnesprøjt. Foto: Rene Holm

Brøndby levede op til favoritværdigheden og vandt tirsdag en sikker sejr på 4-0 over Skjold i pokalfinalen. Det er bare tre dage siden, at Brøndby sikrede sig Danmarksmesterskabet, og dermed har holdet fra vestegnen sikret sig ”The Double” for andet år i træk.

Pokalfighter Nanna Christiansen hyldes.

Nanna Christiansen åbnede scoringen på Vejle Stadion efter 11 minutter, og kort før pausen gjorde Emma Madsen det til 2-0. Forinden havde Brøndby haft talrige chancer, mens Skjold var sjældne gæster i den anden ende af banen. TV-statistikken sagde på dette tidspunkt otte Brøndby-afslutninger mod nul Skjold-afslutninger.

 I anden halvleg fortsatte Brøndby-dominansen, og DM-guldvinderne demonstrede holdets store bredde. Julie Trustrup og Lise Munk blev erstattet med Kristina Kragh og Camilla Kur, og netop Kur stod for scoringerne til både 3-0 og 4-0.

Efter kampen blev målscorer Nanna Christiansen kåret til årets pokalfighter:

“Det var ikke en af vores bedste kampe, men jeg synes vi viser, at vi klart er det bedste hold i dag. Det er rigtig dejligt at blive kåret til pokalfighter, men det allerbedste er at vi nu har vundet den store pokal,” sagde hun i et interview med 3f.dk/fodbold efter kampen.

Anfører Rosanna Stormly modtager 10.000 kroner på Skjolds vegne for andenpladsen. Foto: Rene Holm