Skovbakkens U13-piger gjorde rent bord ved Madsby Pige Cup

1
1112
Assistenttræner Carsten Knudsen med sine stærke U13-piger efter finalesejren i Madsby Cup.
Assistenttræner Carsten Knudsen med sine stærke U13-piger efter finalesejren i Madsby Cup.

Seks sejre og en målscore på 18-0. Skovbakkens bedste U13-piger gjorde rent bord, da de i weekenden sejrede ved Madsby Pige Cup i Fredericia, som er Danmark største fodboldstævne for piger.

Skovbakken slog Fortuna 1 med 1-0 i finalen søndag, og forud var gået sejre over Fortuna 2 (5-0), Fredericia (2-0) og Silkeborg (3-0) i puljespillet, Grauerslund (4-0) i kvartfinalen og Taastrup FC (3-0) i semifinalen.

Assistenttræner Carsten Knudsen, der var med holdet i Fredericia, har denne forklaring på pigernes overbevisende præstation:

”Pigerne har stor taktisk forståelse. De spiller meget køligt og klogt og overvejer meget, inden de sætter et angreb ind. Normalt vil spillere i denne alder bare søge mod målet, når de har bolden. Men pigerne her er gode til at vente til holdet er i balance, og så se, om der er rum til at spille bolden frem,” siger Carsten Knudsen – og tilføjer:

”De er et rigtig godt kollektiv, som også er gode til at forstå de beskeder, som trænerne giver”.

Det er ikke kun ved stævner, at Skovbakken-pigerne gør det godt. Holdet fører suverænt sin række i turneringen, hvor det er blevet til seks sejre og en enkelt uafgjort. Målscoreren i turneringen lyder på 38-3.

”Vi har trænet meget pasningsspil og vundet mange kampe på, at vi tør spille bolden rundt,” siger Carsten Knudsen, som også har en anden forklaring på U13-holdets succes:

”Der er rigtig god opbakning fra forældrene, som har det godt sammen og løser mange opgaver for holdet. Til Madsby Cup var der over 20 forældre med, og de sørgede for frugt og så videre til holdet,” siger Skovbakken-træneren.

På billedet ses vinderholdet fra Madsby Cup. Foruden assistenttræner Carsten Knudsen er det bagerst fra venstre: Laura, Maria,  Amalie SB,  Linea,  Josephine, Emma, Laura og Julie. Forrest fra venstre: Nathali,  Amalie,  Caroline ,  Olivia,  Michaela,  Ida,  anna.

1 COMMENT

  1. Heej skovbakken uge 13 piger 🙂 ville lige hør om i er dem fra randers og om i han plads på holdet da mit hold er for lidt til at stillehold 🙁 vi er 3-5 piger som gerne vil ind og spille 🙂