Fem mål i landsholdenes testkamp

0
685

Det blev en rigtig fin venskabskamp, skriver 3f.dk/fodbold om dagens træningskamp i Fredericia mellem A-landsholdet og U19-landsholdet. A-landsholdet vandt 5-0 på mål af Nadia Nadim, Pernille Harder, Katrine Veje, Sanne Troelsgaard og Johanna Rasmussen, men som 3f’s udsendte Lennart Weber rapporterer fra kampen, så var resultatet ikke så afgørende:

”Det afgørende er at de to hold begge fik en fin test af deres niveau. Hvis der overhovedet skal gøres noget bemærkninger til de 5 mål, så var det skønt at se flere mål scoret på langskud,” skriver Lennart Weber.

Kampen var vigtig forberedelse for begge hold. A-landsholdet  brugte kampen til finpudsning forud for den afgørende EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet, der spilles i Vejle onsdag aften, og U19-landsholdet er er i gang med de sidste forberedelser før U19-EM, som starter 2. juli i Tyrkiet.