Næsby slog OB i to pokalfinaler

0
1161
Næsbys U15-piger fejrer pokalsejren. Foto: Næsby

 

Næsbys U15-piger fejrer pokalsejren. Foto: Næsby

Næsbys U15- og U18-hold fejrede i weekenden en dobbelttriumf i DBU Fyns pokalturnering. På Odense Atletikstadion blev det til to finalesejre over lokalrivalerne fra OB. U15-holdet vandt efter 5-4 efter straffesparkskonkurrence, mens U-18-holdet vandt med sikre 5-2 i den ordinære kamp.

U15-pokalfighter Josefine Korsgaard, Næsby.

Størst spænding var der i U15-kampen. OB kom foran allerede efter 50 sekunder på et mål af Sabine Ingeman, men 15 minutter senere udlignede Næsbys Julie Skytte. I anden halvleg bragte Sara Løndahl Næsby foran, men OBs Rikke Bødker fik udlignet, og derfor skulle afgørelsen findes ved straffespark, hvor Næsby var skarpest. 3-2 sluttede straffesparkkonkurrencen, og dermed fik Næsby en samlet sejr på 5-4. Josefine Korsgaard fra Næsby blev årets pokalfighter.

Tine Bakke kåres til U18-pokalfighter.

”Det er alletiders pigerne vinder. Det er sgu fortjen,” lød det fra Næsby-træner Jesper Bendixen til fyens.dk efter kampen.

Fire scoringer af Tine Bakke

I U18-finalen var der ifølge fyens.dk masser af godt spil, men det var især en spiller, der løb med opmærksomheden, nemlig Tine Bakke fra Næsby. Hun scorede fire mål i første halvleg og blev efter kampen forståeligt nok kåret til årets pokalfighter.

Næsbytræner Morten Christiansen gav dog hele holdet æren for pokaltriumfen:

”Det er ikke bare Tine men en fantastisk holdindsats der giver os sejren, men selvfølgelig spiller hun fantastisk i dag,” sagde han til fyens.dk efter sejren.

Næsby Boldklubs U18-piger fejrer pokalguldet. Foto: Næsby