TÆT PÅ U19-LANDSHOLDET: Mille Knudsen, Fortuna Hjørring

0
1523
Mille Knudsen, Fortuna Hjørring, i kamp for U19-landsholdet. Foto: Lennart Weber, 3f.dk/fodbold
Mille Knudsen, Fortuna Hjørring, i kamp for U19-landsholdet. Foto: Lennart Weber, 3f.dk/fodbold

FODBOLD FOR PIGER tæller ned til sommerens U19 EM-slutrunde i Tyrkiet med miniportrætter af de danske EM-spillere. Vi har stillet de samme spørgsmål til alle spillere. I dag svarer  Marie-Louise Knudsen (Mille), Fortuna Hjørring:

Alder: 17 år

Position: Venstre kant

Tidligere klubber: Skibsby Højene IF

Favorithold: FC Barcelona

Favoritspiller: Lionel Messi

Største fodboldoplevelse som fodboldspiller indtil nu: Skolefodboldfinale i Parken 2010.

Derfor begyndte jeg at spille fodbold: Jeg begyndte at spille fodbold fordi jeg elskede at lege med bolden. Jeg startede allerede med fodbold i SHI som 4 årig.

Mine fodboldmål i 2012: At blive udtaget til EM i Tyrkiet 2012.

Mine ambitioner som fodboldspiller: Mine ambitioner er at udvikle mig hele tiden. Jeg har en opfattelse af, at man altid kan blive bedre. A-landsholdet ville være meget stort, men der er lang vej, så jeg tager et skridt af gangen.

Mine styrker som fodboldspiller: Sparker lige godt med begge ben. Fin spilforståelse. Stærk 1:1.

… og mine svagheder (det skal jeg blive bedre til): Fysisk skal jeg flytte mig en del – især konditionelt, derudover bør jeg forbedre min speed.

Derfor klarer U19-landsholdet sig så godt: På U19-landsholdet har vi en meget stærk hold-ånd. Vi har et fantastisk sammenhold udenfor banen – og lige så på banen! Vi klarer os så godt, fordi vi vil det meget mere end alle andre!

Bud på Danmarks placering ved U19 EM-slutrunden: Jeg tror på vi minimum når semifinalen, men det kræver ekstremt hårdt arbejde.

Bud på vinder af U19 EM-titlen: Vi har set, at alle hold kan overraske – både positivt og negativt, jeg tror det bliver enten Spanien eller DANMARK.

Det laver jeg, når jeg ikke spiller fodbold:Når jeg ikke spiller fodbold er jeg er sammen med mine veninder, familie og min kæreste. Jeg går i 2.g på HHX i Hjørring, og lige for tiden er jeg ved at tage kørekort.