U13: Taastrup FC blev sjællandsmestre

0
1729
Taastrups FCs nykårede sjællandsmestre i U13-rækken. Foto: Taastrup FC

Pigerne fra Taastrup FCs bedste U13 hold har fået en gylden start på sommerferien. Ved DBU Sjællands finalestævne i Helsinge i sidste weekend gik holdet hele vejen, og dermed kan de ambitiøse piger fra den københavnske vestegn nu kalde sig sjællandsmestre.

Taastrup var i finalen oppe mod Brøndby IF, som havde revanche til gode fra pokalsemifinalen  som Taastrup vandt 1-0. Brøndby lagde da også ud i højt tempo, men Taastrup fik reddet stormen af, og i slutningen af 1. halvleg kom den mulighed, som skulle afgøre kampen. Taastrup FC fik et frispark, som Louise Herrun tog, og i regnen over Helsinge kunne Brøndbys målmand ikke holde den glatte bold, som strøg i mål til 1-0.

Efter pausen fortsatte spillet med at bølge frem og tilbage med nogle få direkte chancer til begge sider. Ingen af dem gav mål og pigerne fra Taastrup kunne dermed lade sig hylde som Sjællandsmestre.

Efter sommerferien fortsætter Taastrup-pigerne i den nye U14 Mesterrække for årgang 99, hvor modstanderne i Taastrups pulje bliver B93-HIK-Skjold, Brøndby, Herlufsholm IF, Hillerød GI Damefodbold og Himmelev-Veddelev BK.