TÆT PÅ U19-LANDSHOLDET: Stine Ballisager Pedersen, Team Viborg

0
2211
Stine Ballisager Pedersen i aktion for U19-landsholdet. Foto: Lennart Weber, 3F
Stine Ballisager Pedersen i aktion for U19-landsholdet. Foto: Lennart Weber, 3F

FODBOLD FOR PIGER tæller ned til sommerens U19 EM-slutrunde i Tyrkiet med miniportrætter af de danske EM-spillere. Vi har stillet de samme spørgsmål til alle spillere. I dag svarer  Stine Ballisager Pedersen, Team Viborg

Stine Ballisager Pedersen.

Alder: 18

Klub: Position: Midterforsvar

Tidligere klubber: Vellev IF

Favorithold: Barcelona

Favoritspiller: Gerard Pique

Største fodboldoplevelse som fodboldspiller indtil nu: At vinde DM for u18 i 2010 var en stor oplevelse, dog topper det ikke oplevelsen, da vi kvalificerede os til EM

Derfor begyndte jeg at spille fodbold: Mine søskende startede til fodbold og flere af mine venner spillede også, så derfor begyndte jeg også

Mine fodboldmål i 2012: At vinde EM med U19 landsholdet

Mine ambitioner som fodboldspiller: Jeg har altid haft en drøm om at komme til udlandet og spille fodbold, måske USA. Derudover ville det være fantastisk, hvis man engang blev udtaget til A-landsholdet.

Mine styrker som fodboldspiller: Jeg er hurtig og god til at læse spillet. Jeg er også fysisk stærk og god mand/mand, når angriberen er fejlvendt. Derudover har jeg en masse erfaring, hvilket har styrket mig på mange taktiske områder

… og mine svagheder (det skal jeg blive bedre til): Jeg er ikke særlig god teknisk, hvilket jeg helt klart skal forbedre. Mit hovedspil har altid været en svaghed, hvilket jeg hele tiden arbejder med at forbedre.

Derfor klarer U19-landsholdet sig så godt: Vi kender hinanden rigtig godt, både på og uden for banen, hvilket gør os til et rigtig godt hold, fordi vi altid holder sammen.

Bud på Danmarks placering ved U19 EM-slutrunden: Nummer 1

Bud på vinder af U19 EM-titlen: Danmark

Det laver jeg, når jeg ikke spiller fodbold: Jeg går på Bjerringbro Gymnasium, og når der hverken er fodbold eller skole på programmet, er jeg sammen med venner og familie.