U15: Elite Bornholm slog Brøndby

0
1584
Elite Bornholms jubler - dommeren har fløjtet af og sejren er i hus.
Elite Bornholms jubler - dommeren har fløjtet af og sejren er i hus.

Elite Bornholm fortsætter med at imponere i U15-pigernes bedste række i Østdanmark. Lørdag blev det til sæsonens fjerde sejr, og 4-3-sejren ligner på forhånd den største præstation af bornholmerne. Den blev nemlig hentet i Brøndby, hvor Elite Bornholm fik de tre point efter 2 x 35 intens fight og løbearbejde, tilsat et hattrick af holdets topscorer Nichelle Vang.

Nichelle Vang - målscorer og fødselar.

”Der meget stort for os, det her. Vi havde ikke regnet med at vinde, men vi ville selvfølgelig kæmpe for det og jeg synes vi spiller rigtig godt i dag,” sagde en glad Nichelle Vang efter kampen, hvor hun foruden sejren også kunne fejre sin 13 års-fødselsdag.

Elite Bornholm var foran 2-1 og 3-2, inden Brøndby kom på 3-3 få minutter før slutfløjtet. Men bakket godt  op af 20 entusiastiske forældre, der havde taget turen til Sjælland, blev pigerne ved med at tro på muligheden for en sejr, og i sidste minut fik Nichelle Vang så en stikning, som hun køligt satte til 4-3.

”Det en fabelagtig fight, pigerne leverer i dag. Brøndby spiller bedre end os, men vi får kæmpet os til de tre point. Pigerne arbejder benhårdt hele kampen, og så er de effektive – vi scorer jo stort set på de chancer, vi har i dag,”sagde assisterende træner Preben Jørgensen.

For Brøndby betyder nederlaget, at holdet fortsat er to point efter Hillerød før sidste runde, hvor Brøndby møder GS Elite og Hillerød tager i mod BSV.