”Man bliver aldrig træt af at vinde guld”

0
743
Brøndby Stadion lørdag den 9. juni 2012 klokken 16.10....
Brøndby Stadion lørdag den 9. juni 2012 klokken 16.10....

Tre fester på en uge. Brøndbys 3F Liga-spillere var varmet godt op, da de lørdag ved 16-tiden fik DM-guldmedaljerne om halsen og kunne tage fat på endnu en fest efter en forrygende sæson, hvor holdet er blevet både danske mestre, pokalmestre og har spillet kvartfinale i kvindernes Champions League.

Okay, sæsonen sluttede med et nederlag på 3-0 til Fortuna Hjørring. Men sæsonens første liga-nederlag kunne ikke forstyrre glæden over guldet hos brøndbyspillerne, som festede allerede for en uge siden, da DM-guldet blev sikret med en sejr over BSF, og som igen kunne feste tirsdag, da de vandt pokalfinalen med 4-0-sejr over Skjold.

En glad DM-vinder Mia Brogaard.

”Man bliver aldrig træt af – eller for gammel – til at vinde guld. Det er fantastisk at komme tilbage på et vinderhold som det her. Vi har et rigtig godt sammenhold, og det er det, der fører os til alle sejrene,” sagde en af de glade brøndbyspillere, Mia Brogaard, efter kampen. Mia vendte tilbage til 3F Ligaholdet i januar efter halvandet års pause, hvor hun er blevet mor.

I slutter med at tabe 3-0 – har I festet for meget de seneste dage?

”Nej, og jeg synes egentlig vi spiller en god kamp. Men Fortuna gør det godt og vi manglede måske lige det allersidste i dag,” sagde Mia Brogaard.

Fortuna havde mest at spille for

Cheftræner Peer Lisdorf ville gerne have sluttet med en sejr men konstaterede, at den seneste uges begivenheder med DM-guld og pokalfinale nok havde sat sine spor:

”De har ligget så tæt og der er kommet en masse følelser ud i den forbindelse, så det var nok lige det, der manglede i dag. Men vi prøvede ellers at gøre nogle ting for at sætte holdet op til dagens kamp. Vi byttede lidt rundt på rollerne i trænerteamet, gjorde opvarmningen lidt anderledes og talte meget om den sidste målsætning. Men vi må nok erkende, at Fortuna havde mere at spille for i dag, og det blev nok kendetegnende for kampen,” sagde Peer Lisdorf efter kampen.

Brøndby havde mulighederne mod Fortuna.

Brøndby havde dog mulighederne, men nogle meget store chancer blev brændt, og omvendt havde Fortuna tur i den med to scoringer på to chancer indenfor det første kvarter:

”Havde vi reduceret til 1-2 på en af vores muligheder, så havde måske kunne ryste dem lidt, men om vi så havde stået inde på stregen, havde vi nok ikke kunnet skyde den ind i dag. Så tillykke til Fortuna – de kæmpede virkelig for deres chance i dag,” sagde Brøndby-træneren.

Læs også: Fortuna Hjørring snuppede guldet

Se flere billeder fra guld- og sølvfesten i Brøndby på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Brøndbys anfører Malene Marquard Olsen få overrakt sin DM-medalje.