U18 DM: Bronze til Næsby efter sejr i lokalopgør

0
697
Bronzevinderne Næsby i en kamp mod Brøndby tidligere på sæsonen.
Bronzevinderne Næsby i en kamp mod Brøndby tidligere på sæsonen.

Det blev Næsby, som snuppede det sidste sæt medaljer, da U18 DM Ligaen sluttede søndag. Med en sejr på 1-0 ude over lokalrivalerne fra OB røg Næsby op på 45 point og sikrede sig dermed bronzemedaljerne foran BSF på fjerdepladsen og Thisted på femtepladsen.

Guldmedaljerne var for længst placeret i Brøndby, som søndag understregede mesterskabsstyrken med en sejr på 7-1 hjemme over Varde i den sidste kamp. Amalie Thestrup scorede tre gange i kampen og overhalede dermed Horsens SIK’s Camilla Andersen på topscorelisten.

Amalie har scoret 25 mål i sæsonen, mens Camilla havde scoret 24 inden sidste runde. Men Camilla er i disse dage med U19-landsholdet i Vildbjerg, og derfor var hun forhindret i at udbygge scoringerne i Horsens’ sidste kamp ude mod Team Viborg. Det vidste Amalie Thestrup og holdkammeraterne, og derfor var jublen ekstra stor, da Amalie satte sin tredje og sidste scoring ind mod Varde.

Horsens SIK sikrede sig allerede sølvmedaljerne i næstsidste spillerunde, og søndag befæstede sidste års guldvinder sin andenplads, da det blev til en sikker 4-0-sejr i kampen mod Viborg.

I bunden slutter Vejle sidst efterfulgt af Team Viborg og Varde.

SLUTSTILLINGEN I U18 DM EFTER 22. SPILLERUNDE

 • 1 Brøndby  55 point
 • 2 Horsens SIK 49 point 
 • 3 Næsby 45 point
 • 4 BSF 42 point
 • 5 Thisted FC 39 point 
 • 6 KoldingQ 38 point 
 • 7 Fortuna Hjørring 34 point 
 • 8 OB 18 point 
 • 9 Skovbakken 18 point 
 • 10 Varde 16 point 
 • 11 Team Viborg  13 point 
 • 12 Vejle 4 point