Landstræner om U19-sejr: Det blev alt for hektisk til sidst

0
753
"Fantastisk at vi vandt - men det blev for hektisk til sidst," siger landstræner Søren Randa-Boldt.
"Fantastisk at vi vandt - men det blev for hektisk til sidst," siger landstræner Søren Randa-Boldt.

Han var glad, stolt men også lidt ærgerlig. U19-landstræner Søren Randa-Boldt jublede med spillerne efter torsdagens vigtige 1-0-sejr over Tyrkiet ved U19-EM i Tyrkiet. Men landstræneren erkender, at det blev unødvendigt spændende og hektisk til sidst:

”Der var masser af plads og muligheder at spille på, men det bliver alt for hektisk og vi begynder at spille med lange afleveringer. Det er ikke den måde, vi vil spille på. Men vi vinder, og det er jo fantastisk,” sagde Søren Randa-Boldt til DBU TV efter sejren, som sikrer Danmark adgang til semifinalen.

Tyrkiet pressede hårdt på i slutfasen, og kun en klasseredning af målmand Maria Christensen forhindrede tyrkerne i at udligne:

”Vi må rose Maria for at hive den redning frem til sidst. Det er den slags, der er brug for, hvis man skal videre til en semifinale,” sagde Søren Randa-Boldt.

“Jeg er rigtig træt – og rigtig glad”

Danmarks mål blev sat ind af Anna Fisker fem minutter inde i anden halvleg. Hendes første scoring for U19-landsholdet, så hun var ”rigtig glad”:

”Jeg er rigtig træt, men også lettet og rigtig glad både på egne og holdets vegne. Det er mit første mål for U19-landsholdet, så det er stort for mig. Ja, det blev lidt for stressende til sidst – vi lodsede bare bolden rundt og fik ikke rigtig skabt nogle chancer – men vi vandt, og det er det vigtigste,” siger hun til DBUs TV.

Danmark spiller sidste puljekamp mod Portugal søndag kl. 20.30. Søren Randa-Boldt, som har givet holdet en fridag i dag, bebuder at der vil skiftet en del ud i start-11eren til Portugal-kampen, så der kan komme friske kræfter på banen.

Du kan se indslaget på DBUs særlige side om U17- og U19-landsholdet her.