Thomas Hansen ny 3F-cheftræner i OB

0
2104
OB, som her jubler efter en scoring mod Taastrup FC, har fået ny cheftræner.

 

OB, som her jubler efter en scoring mod Taastrup FC, har fået ny cheftræner.

Det bliver den tidligere superligaspiller Thomas Hansen, som afløser Jesper Eriksen som cheftræner for OBs 3F Ligakvinder. Thomas Hansen har ikke tidligere trænet kvinder, men han har mere end ti års erfaring som træner, og har blandt andet stået i spidsen for OBs U17-drenge og arbejdet talenter på Oure Idrætshøjskole, hvor han også har været tilknyttet som lærer.

”Vi har arbejdet ud fra en liste med både kvalificerede og spændende navne. Thomas har vi haft en super god dialog med og derfor er vi rigtig, rigtig glade for den her aftale, da vi ser Thomas som en person der både kan løfte og udvikle vores 3F hold,” siger Søren Ravn Jensen, sportslig ansvarlig i bestyrelsen, i en pressemeddelelse.

Thomas Hansen har selv været superliga- og divisionsspiller i blandt andet OB, Esbjerg, B1913 og Svendborg. Han finder udviklingen og ambitionerne i både OB og i DBUs kvindesektor spændende og erklærer, at han ser 3F-projektet i OB som ”større end bare at træne et hold”:

”Det jeg rigtig gerne vil, er at skabe et miljø i OB på kvindesiden som er spændende og inspirerende at komme i, hvor man føler man kan lære noget samtidig med der er en elitær indgang til tingene,” siger han i pressemeddelelsen.

OB starter træningen 16. juli. Holdet møder på udebane sidste sæsons suveræne mestre Brøndby i første runde, der spilles 5. august.