Sanne Troelsgaard: Spændende sæson forude

0
917
Sanne Troelsgaard glæder sig til udfordringerne i Brøndby, hvor hun startede i torsdags.
Sanne Troelsgaard glæder sig til udfordringerne i Brøndby, hvor hun startede i torsdags.

Landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard er tilbage i Brøndby efter et enkelt år i Skovbakken, og hun ser frem mod en spændende sæson, hvor de blå-gule skal forsøge at genvinde ”The Double” og nå langt i Champions League.

”Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Jeg kendte jo en del af pigerne i forvejen efter at have været her før i to år, og jeg synes, det er et rigtig spændende projekt vi skal i gang med,” siger den 23-årige landsholdsangriber til FODBOLD FOR PIGER, som fulgte Brøndbys træning i fredags.

Sanne Troelsgaard blev topscorer med 24 mål for Skovbakken efter grundspillet i sidste sæson, men i slutspillet blev det kun til et enkelt mål. Derfor er hun glad for Brøndbys nyeste tiltag: En særlig angrebstræner, Anders Jochumsen, der fra den nye sæson skal arbejde med at forbedre målfarligheden hos Brøndbys forreste:

”Jeg scorede jo ikke så mange mål i forårssæsonen, så det er godt med lidt mere fokus på mine afslutninger og på mit arbejde inde i feltet. Jeg tror på, at det nok skal blive bedre,” siger Sanne Troelsgaard, som allerede dagen efter dette interview demonstrerede, at angrebstræningen virker: Hun scorede nemlig to gange, da Brøndby lørdag vandt 3-0 over Taastrup FC i en træningskamp.

Sanne Troelsgaard får særlig angrebstræning af den tidl. superligaangriber Anders Jochumsen.

”Godt med konkurrence

Sanne Troelsgaard beskriver sit nye hold som ”et rigtig godt hold fra målmændene og hele vejen op til de forreste”, og har det helt fint med, at konkurrencen om pladserne i front er stor. Brøndbys angribere tæller i forvejen spillere som Lise Munk, australske Michelle Heyman og Camilla Kur.

”Jeg glæder mig til at tage konkurrencen op. Det er kun godt, at man skal spille op til sit bedste for at komme på banen, og det er okay med mig, hvis jeg kommer på bænken en gang i mellem. Men jeg vil selvfølgelig gerne spille så meget som muligt – og jeg vil give mig 100 procent for at komme til at spille,” siger Sanne Troelsgaard.

Sanne Troelsgaard & Co. spiller onsdag en udsat pokalkamp mod Skjold på Gentofte Stadion. Søndag er der sæsonpremiere i 3F Ligaen med en hjemmekamp mod OB.

Sanne Troelsgaard med en anden målfarlig Brøndbyspiller: Nanna Christiansen.