U19 EM: Anna Fisker skød Danmark i semifinalen

0
1645
Anna Fisker scorede torsdag sit første mål for U19-landsholdet. Et vigtigt mål!
Anna Fisker scorede torsdag sit første mål for U19-landsholdet. Et vigtigt mål!

De danske U19-piger er klar til semifinalen ved EM i Tyrkiet. Pigerne vandt torsdag aften 1-0 over værtslandet Tyrkiet, og holdet har nu seks point for de første to puljekampe. Danmark er dermed sikker på at blive blandt de to bedste i puljen, uanset hvordan det går i den sidste puljekamp på søndag mod Portugal.

Det var 16-årige Anna Fisker fra Fortuna Hjørring, der stod for den danske scoring. Anna, som i sidste uge vandt EM-bronze med U17-landsholdet i Schweiz, var med i startopstillingen, og fem minutter inde i 2. halvleg viste stortalentet sin driblestyrke og målfarlighed, da hun efter et sololøb bankede bolden i kassen til 1-0.

Danmark havde flere muligheder for at udbygge føringen, men mod slutningen brændte det på i den anden ende. Maria Christensen måtte hive en klasseredning op for at forhindre Tyrkiet i at udligne, og til sidst var Danmark presset helt i bund:

”En meget spændende afslutning, hvor DK i den grad var på hælene. Men fornuftigt spil til sidst sikrede DK sejren,” som det lyder i kampreferatet på Kvindernes Landsholds facebookside.

Kampen mod Portugal spilles søndag kl. 20.30.