U19-landsholdet skal slås mod Rumænien – og den tyrkiske varme

0
753
Varmen bliver det allerværste modstander, siger U19-landstræner Søren Randa-Boldt.
Varmen bliver det allerværste modstander, siger U19-landstræner Søren Randa-Boldt.

Der er mere end én modstander på banen, når det danske U19-landshold mandag aften spiller sin første kamp ved U19 EM i Antalya i Tyrkiet. Temperaturen i Tyrkiet er i disse dage oppe og runde 40 grader, så derfor bliver varmen også en udfordring for pigerne, der møder Rumænien, Tyrkiet og Portugal i gruppespillet.

”Vi regner med at varmen bliver vores allerværste modstander. Derfor har vi også forberedt os på varmen ved at træne med regnjakker på under den seneste samling i Vildbjerg, hvor det var 20 grader. Men det er selvfølgelig ikke det samme som at stå midt i varmen,” siger U19-landsholdets træner Søren Randa-Boldt i et tv-indslag på den særlige EM-side, som DBU har lavet om U17- og U19 landsholdene.

Målsætningen er at spille sig videre fra gruppespillet til semifinalen, men selv om de danske modstandere i gruppespillet måske ikke lyder prangende på papiret, så er det gode hold, understreger Søren Randa-Boldt:

”Rumænien har slået Frankrig og Holland ud i kvalifikationsspillet, og Portugal slog Norge ud og er et hold på vej frem, så det er gode modstandere. Vi har slået det samme tyrkiske hold, som vi skal spille mod, for to år siden, men det er også et godt hold,” siger Søren Randa-Boldt.

Kampen mod Rumænien spilles mandag aften kl. 20.30.