968
Brøndbys Lise Munk - scorede tre gange.
Brøndbys Lise Munk – scorede tre gange.

10-0 til Brøndby, 8-1 til Fortuna Hjørring og 6-0 til BSF.

Det var favoritternes aften, da ottendedelsfinalerne i kvindernes pokalturnering blev spillet onsdag aften.

Ingen serie- eller divisionshold formåede at skabe en overraskelse. I stedet var det hold fra 3F-ligaen, der som ventet spillede sig videre til kvartfinalerne, som der trækkes lod til torsdag.

Brøndby stod for den største sejr. På udebane i Raklev blev det til stensikre 10-0 efter 5-0 ved pausen. Lise Munk åbnede  efter 11 minutter og scorede i alt tre mål. Emma Madsen scorede to gange og Stephanie Holm og Chirine Lamti, der begge er rykket op fra U18 DM-holdet, kom hver især på måltavlen.

Også Fortuna sparkede sig sikkert videre. I Hjørring kom Team Viborg ganske vist foran 1-0 efter ti minutter, men derefter kørte Fortuna løs, og 11 minutter før tid slog holdets nyeste spiller, den tidligere OB’er Karoline Schmidt Nielsen, sejren fast med sin anden scoring til 8-1.

I Varde vandt KoldingQ med 4-0, mens BSF slog BK Heimdal med 6-0.

I forvejen har B1913 og Vejle kvalificeret sig uden kamp, fordi modstanderne i ottendedelsfinalen ikke kunne stille hold. Rundens sidste kamp mellem Skovbakken og 1. divisionsholdet Vejlby.