Hattrick af Amalie Thestrup, da B93-HIK-Skjold fik sin første sejr

0
1548
Amalie Thestrup, tidligere Brøndby U18 DM, scorede hattrick i sin anden kamp for B93-HIK-Skjold.
Amalie Thestrup, tidligere Brøndby U18 DM, scorede hattrick i sin anden kamp for B93-HIK-Skjold.

U19-landsholdsspilleren Amalie Thestrup har ikke mistet målnæsen, selv om hun er skiftet fra U18 DM-ligaen til 3F Ligaen. I sidste sæson blev hun topscorer i U18 DM Ligaen for Brøndby, og efter bare to runder i 3F Ligaen er Amalie Thestrup nummer to på topscorerlisten, kun overgået af landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard fra Brøndby.

Amalie Thestrup skiftede til HIK-B93-Skjolds 3F Ligahold fra Brøndbys U18 DM-hold for bare halvanden uge siden. Hun scorede et mål i sin debut mod Taastrup FC for en uge siden, og lørdag fortsatte hun de gode takter, da hun scorede hattrick i HIK-B93-Skjolds 3-1-sejr over BSF hjemme på Gentofte Stadion. Amalie Thestrup er dermed oppe på fire scoringer – to scoringer mindre end Sanne Troelsgaard fra Brøndby, der søndag møder Skovbakken.

Sejren var den første til oprykkerne B93-HIK-Skjold, og den kom ikke kun i hus på grund af Amalie Thestrups scoringer. Storspil af Cecilie B. Sørensen i  B93-HIK-Skjolds mål var også en vigtig grund til sejren:

”En fantastisk indsats i målet af Cecilie B. Sørensen sikrede tre point med en præstation, der burde få enhver landstræner ud og kigge,” som B93-HIK-Skjold skriver på sin hjemmeside.

Det var i det hele tage taget en målrig lørdag i 3F Ligaen. Fortuna Hjørring slog Vejle med 5-0 på fem scoringer i løbet af et kvarter i anden halvleg, lokalopgøret OB-B1913 sluttede 2-3 og Taastrup FC vandt 3-2 ude over KoldingQ. Sejren var Taastrups tredje på stribe, og holdet er lige nu på førstepladsen med 10 point efter de første fire kampe.