U18: Hillerød fik point mod Skovbakken

0
733
Hillerøds Line Munk udlignede kort inde i anden halvleg. Foto: John Jessen Hansen

Tre kampe, fire point. Hillerød GI Damefodbold har fået en godkendt start på U18 DM Ligaen, som klubben fået licens til fra denne sæson. Lørdag blev det til 1-1 hjemme mod Skovbakken, og selv om det holdt hårdt, så er træner Frank Viggo Rasmussen tilfreds med indsatsen:

”I første halvleg var vi presset i bund, men Skovbakken var ikke særligt effektive, og pigerne kæmpede r…. ud af bukserne. På grund af skader manglede vi fire landholdsspillere, men dem der tog over viser, at de godt kan være med på det her niveau,” siger Hillerødtræneren.

”Vi er godt tilfredse med de fire point. Det er absolut godkendt, for vi vidste før sæsonen ikke hvor vi stod i forhold til de andre hold. Nu har vi har bevist, at vi godt kan være med, også selv om vi mangler flere stamspillere,” siger Frank Viggo Rasmussen.

“Vi skal lære at score på vores chancer”

Hos Skovbakken ærgrer man sig over, at et stort spilovertag ikke kastede flere mål af sig. Sofie Broch-Lips gjorde det til 1-0 efter 13 minutter, men selv om Skovbakken havde chancer til mere, så blev det Hillerød, der udlignede efter 49 minutter. Line Munk løb fra Skovbakkens forsvar og scorede sikkert.

”Vi havde kampen under kontrol og var klart det bedste hold. Men vi må bare indse, at vi skal lære at score på vores chancer og lukke sådan en kamp i 1. halvleg,” siger Skovbakkens træner Kim Andersen.

”Jeg er meget glad for vores 1.halveg, hvor jeg synes vores presspil fungerer utroligt godt. Vi kommer igen frem til en del chancer, men vi mangler lige skarpheden i vores afslutninger,” siger han.

Hillerød møder i næste runde Horsens SIK på udebane, mens Skovbakken hjemme tager i mod Brøndby.

I weekendens øvrige kampe vandt Thisted 4-1 ude over Vejle, Næsby slog Horsens med 2-0, KoldingQ og BSF spillede 2-2, OB vandt 3-0 over Varde og Brøndby fik en smal 2-1-sejr hjemme over Fortuna Hjørring. Resultaterne betyder, at Brøndby fortsat er på førstepladsen med ni point foran Thisted (syv point) og Næsby (seks point)