Sælg dit brugte sportsudstyr på FODBOLD FOR PIGER

0
1209
Hvorfor smide dine fodboldstøvler ud, bare fordi de er blevet lidt for små?
Hvorfor smide dine fodboldstøvler ud, bare fordi de er blevet lidt for små?

Er du træt af smide dine dyre fodboldstøvler ud, bare fordi du er vokset fra dem? Så giver FODBOLD FOR PIGER dig nu muligheden for at sælge eller bytte støvlerne til andre, som står og mangler et par i netop din størrelse.

Vi starter en frisk lille køb/salg/bytte service, hvor du for 30 kroner kan få vist et billede af det sportsudstyr, du gerne vil af med. Du står selv for kontakten til køberen, og I aftaler selv pris og levering.

SÅDAN GØR DU: Send FODBOLD FOR PIGER et foto af de ting (støvler, trøjer, træningsdragter osv.), som du gerne vil sælge/bytte, og skriv en kort faktuel tekst (mærke, størrelse, stand). Skriv desuden en mail eller et mobilnummer, som interesserede kan kontakte dig på. Derefter får du en mail med et kontonummer, og så snart du har indbetalt 30 kroner, bliver dit billede og tekst lagt på www.fodboldforpiger.dk. Teksten vil derefter ligge på sitet i 30 dage (1 krone pr. dag!).

Du kan sende foto og tekst til redaktion@fodboldforpiger.dk